Gépeinket elsősorban a precíziós finommegmunkálás területén használjuk.

Huzalszikra forgácsoló
Csavarkompresszor
Digitális útmérő

„D-CONROLL KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN"

A D-CONTROLL Laboratórium Kft. szombathelyi telephelyén 1 db LK-ZW500 lézerhegesztő berendezést és 1 db CNC esztergáló központot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 9,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A D-CONTROLL Laboratórium Kft. 1995-ben alakult. A társaság magyar természetes személyek tulajdonában van. Fő tevékenységi köre 4774’08 Gyógyászati termék kiskereskedelme, azonban jelen projekt keretében a 2562’08 Fémmegmunkálás tevékenységi körét kívánja fejleszteni.

A Társaság elérni kívánt célja, hogy a termékpalettájának bővítése érdekében kifejlesztett, speciális fogászati polimerizációs lámpa előállításának és sorozatgyártásának feltételeit megteremtse. A projekt megvalósításával a Társaság új termék előállítására képes, ezáltal a Társaság munkaerő kihasználtsága és hatékonysága javul.

Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy, LK-ZW500 lézerhegesztő berendezést, mely pont az adott helyeken létesíti a hegesztett kötést, illetve a mérsékelt hőhatás következtében nem olvasztja szét az elektromos vezetékek hőre lágyuló szigetelését, egyben viszont a negatív pólus biztos és stabil vezetését tudja biztosítani. A projekt keretében beszerzésre került még, egy CNC eszterga, melynek köszönhetően saját gyártásban lehetővé válik a speciális fogászati polimerizációs lámpában lévő csatlakozó elemek pontos és gazdaságos gyártása a megfelelő teljesítménnyel együtt.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 9,5 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető: Dercsár József

Elérhetőségeink:

telefonszámunk: +36 (30) 946-4517
e-mail címünk: info@dcontroll.hu

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-01573

Befejezés időpontja: 2018.09.24.

Támogatás aránya: 50%

A támogatás összege: 9 550 504,- Ft